Tombak Şehit Mehmet Bozgurt Ortaokulu

Vizyon: Başarıyı yakalamayı hedefleyen, bu hedef için okuyan, araştıran, sorgulayan bilim ve teknolojiyi kullanan bireyler yetiştirmek.

Misyon: Öğrencilerimize Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı çağdaş bir eğitim vermek, Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen nesiller yetiştirmek için okul öncesi eğitimden başlayarak tüm öğrencilerimizi hayata hazırlamak.

Saatler: Ders Başlama: 08:30 Ders Bitiş: 14:40
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon -

Belgegeçer - (344) 736 2059

WEB - https://tombakoo.meb.k12.tr

Adres - Tombak Mahallesi Göksun/KAHRAMANMARAŞ

Adres - Tombak Mahallesi Göksun/KAHRAMANMARAŞ

Ulaşım Okulumuz Göksun´a 45, Elbistan´a 26, Aşfin´e ise 17 km.dir. Öğretmenlerin büyük bir kısmı kendi araçlarıyla Elbistan´a gidiş geliş yapmaktadır.Göksun´a 2 saatte bir minübüs bulunmakta, Afşin ve Elbistan´a ise şahsi araçlarla ulaşım sağlanmaktadır. Okulumuzun ulaşım sıkıntısı bulunmamaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuzun İl Merkezine Uzaklığı 135 km. Göksun İlçe Merkezine uzaklığı 45 km.Elbistan ilçe merkezine ise 26 km..Afşin e ise 17 kmdir...